1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
« »

  • Jornada de Portes Obertes d'ESO: dilluns 12 de març a les 18.00h.
 

Ciqueu la imatge...ja tenim el reportatge fotogràfic! I també..

Aquest és el programa de la festa de Carnaval del Pere Calders! Ja teniu la disfressa i la coreografia preparada? Som-hi a treballar que ja queda poc!

 

 

Ja tenim les primeres imatges de la Festa de Nadal del divendres 22 de desembre i els videos!

 

Enguany el disseny de la felicitació de Nadal i el cartell de la festa a l'institut mostra treballs d'alumnes de 2n d'ESO. El tema està relacionat amb els fractals i el triangle de Sierpinski. Els exercicis son de Leire Lora, Aina Urgell, Martina López i  Mireia Burgués.

 

 

Aquí teniu les primeres imatges relacionades amb activitats de la nostra setmana de la ciència. Només cal que cliqueu la imatge!

Els departaments de Ciències, de Física i Química i de Ciències Naturals, estan organitzant, com cada any,  tot un conjunt d'activitats per celebrar la Setmana de La Ciència al Pere Calders.

El fil conductor de l’edició d’enguany és el turisme sostenible, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament, promogut per Nacions Unides, que aspira a sensibilitzar els responsables de prendre decisions i el públic en general de la contribució del turisme sostenible al desenvolupament.

 

 

II Esmorzar solidari 2017_18 

Dijous 16 de novembre vam organitzar el II Esmorzar Solidari del curs. Els pastissos, per cert boníssims, els van portar els alumnes de 3r i 4t d'ESO.

 
I Esmorzar solidari 2017_18  

L'Associació d'alumnes de l'institut Pere Calders va organitzar el primer esmorzar solidari del curs, el  dimarts 17 d'octubre, conmemorant el dia internacional per a l'erradicació de la pobresa.

Gràcies per la vostra col·laboració!

 

 

Acte._30/10/2017
Seguim fent actes de protesta, sempre voluntaris. Minut de silenci, 12,00h.
Acte._2/10/2017 
.

Dilluns 2 d'octubre, a les 12 del migdia, alguns alumnes i professors del Pere Calders es van reunir al pati i van fer un minut de silenci com a protesta per la violència que es va viure el diumenge 1 d'octubre a Catalunya. En acabar el minut de silenci, van continuar junts escoltant “Imagine”, de John Lennon i van tornar a les aules per seguir les classes amb absoluta normalitat fins al final de la jornada.